28 en 29-06: Introductiecursus homeopathie (online) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

28 en 29-06: Introductiecursus homeopathie (online)

28/06/2022

Maak kennis met de mogelijkheden van homeopathie

Klassieke homeopathie is een veilige, duurzame, eerlijke geneeswijze met oneindige mogelijkheden en daarom willen wij je graag kennis laten maken met deze mogelijkheden tijdens de introductiecursus homeopathie.

De introductiecursus homeopathie van de Homeopathie Academie Nederland geeft je veel informatie over de mogelijkheden van klassieke homeopathie en je kunt uiteraard ook al je vragen stellen. Een mooie eerste stap zodat je een goede keuze kunt maken om al dan niet aan de opleiding te starten.

Voor wie?

• Voor iedereen die zich aangemeld heeft voor een proefles bij onze opleiding
  • Voor iedereen die eerst meer wil weten over de opleiding om een goede keuze te maken
  • Voor wie een carriereswitch overweegt…
  • Voor mensen in de zorg, waarbij het contact met de mensen sterk naar de achtergrond verdwijnt
  • Voor een mensenmens, want dat is het belangrijkste in ons vak
  • Voor iedereen die een professioneel beroep voorstaat
  • Voor mensen die de reikwijdte zien van en ervaringen hebben met de homeopathische middelen en de beperking van de reguliere medicijnen zien
  • Voor wie meer wil weten over de mogelijkheden van klassieke homeopathie, de behandelingen, de praktijk later, resultaten en andere interessante issues

Datum:

Dinsdag 28 en woensdag 29 juni 2022

Tijdstip:

Locatie:

Deze cursus wordt via zoom gegeven. Na aanmelding voor deze cursus wordt de informatie hierover toegestuurd per mail.

Kosten:

€ 100,-. Bij aanmelding voor de opleiding wordt dit bedrag teruggestort.

Aanmelden:

Via de website https://homeopathieacademie.nl/aanmelden/introductiecursus-homeopathie/

Website: