28-08: Cursus 'Zelf aan de slag met Homeopathie' (Heemstede) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

28-08: Cursus ‘Zelf aan de slag met Homeopathie’ (Heemstede)

28/08/2022

Je gezondheid ondersteunen met natuurlijke middelen
Homeopathie voor thuis en op reis. Leer zelf homeopathie toepassen.

In acute situaties, zoals bij verwonding, verstuiking, wagenziekte etc. werkt homeopathie vaak heel snel en doeltreffend.

In de CURSUS ZELF AAN DE SLAG MET HOMEOPATHIE leer je hoe je een keuze tussen de verschillende middelen maakt. In de ochtend behandelen we theorie en de verschillende middelen. Aan de hand van voorbeelden oefenen we ‘s middags met het maken van een keuze uit de 37 middelen die in de kit zitten.

De cursus wordt gegeven in kleine groepen, zodat er voor iedereen tijd is voor vragen.

Datum:

28 augustus 2022

Tijd:

10:00 – 16:30 uur

Locatie:

De Nieuwe Lente, Centrum voor gezondheid en vitaliteit
Raadhuisstraat 56a
2101 HH HEEMSTEDE

Kosten:

€ 85,00 (en indien gewenst € 60,00 voor boek en middelen kit)

Website:

Aanmelden:

Contact opnemen kan per mail, info@jolandevelgersdijk.nl, en telefonisch, 06-16 954 331.

Aanmelding vooraf is verplicht. Na betaling van het cursusgeld, hou ik een plek voor je vrij.