27-8: Zomerse Kruidenworkshop (Hortus Alkmaar) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

27-8: Zomerse Kruidenworkshop (Hortus Alkmaar)

27/08/2022

KruidenworkshopKruiden ruiken, proeven en zelf kruidenpreparaten maken, dat leer je op deze ochtend bij Hortus Alkmaar.

In het bezoekerscentrum en in de kruidentuin ga je bij deze kruidenworkshop spelenderwijs ontdekken wat je zoal met kruiden kunt doen.

Het plan is dat je na afloop van de workshop met zeker drie zelfgemaakte preparaten naar huis gaat. Iets geneeskrachtigs, iets voor je haar of huid en bijvoorbeeld een kruidig drankje.
Je gaat onder andere aan de slag met brandnetel, zevenblad, het madeliefje, rozemarijn en een heleboel andere kruiden. De recepten van alles wat je maakt, krijg je mee naar huis, plus de preparaten die je maakt op een ochtend.
Je beleeft de zomer volop in deze prachtige kruidentuin van Hortus Alkmaar. Het is puur genieten!

Bedenk maar of je één, twee of drie ochtenden mee wil doen met de zomerse workshop. Het programma is iedere ochtend anders.

Data:

Data: 27 augustus

Tijd:

van 9.00 – 12.30 uur

Locatie:

Hortus Alkmaar, Berenkoog 43, 1822 BH Alkmaar

Prijs:

€ 42,00 per workshopdag.
Let op: Doe je twee dagen of meer mee? Dan betaal je € 39,00 per keer.
De prijs is inclusief alle gebruikte materialen, recepten, koffie en kruidenthee

Meer informatie:

Aanmelden: