27-08: Oriëntatiedag homeopathie (Ubbergen) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

27-08: Oriëntatiedag homeopathie (Ubbergen)

27/08/2022

Je volgt diverse interessante korte colleges over genezing, over homeopathie en meer.

Hiermee krijg je een indruk van de vakken aan de Opleiding Homeopathie en maak je kennis met de docenten.

Je zult onze bezieling voor het vak én wat je kan met dit prachtige beroep zelf gaan ervaren. Ook is er de gelegenheid om met studenten kennis te maken en is er ruimte voor vragen en uitwisseling. Je kunt zo de sfeer proeven en je een goed beeld vormen van de opleiding Klassieke Homeopathie die half september 2022 van start gaat.

Alle vakken tijdens de studie zijn met elkaar verweven. We leren je op de opleiding de lichamelijke ongemakken van de mens als ook zijn psychisch-emotionele toestand in samenhang met elkaar te zien: écht holistisch inzicht.

Datum:

27 augustus 2022

Tijd:

09.45-13.00 uur

Locatie:

Rijksstraatweg 37
6574 AC
Ubbergen bij Nijmegen

Kosten:

gratis

Aanmelden:

Stuur een e-mail naar: auryn.geneeskunde@gmail.com  of neem telefonisch contact op: 06 398 98 759.

Website: