26-9: Workshop Homeopathische EHBO: herfst (Noordwijk) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

26-9: Workshop Homeopathische EHBO: herfst (Noordwijk)

26/09/2020

HerfstDe mogelijkheden van homeopathische middelen zijn enorm, ook op het gebied van eerste hulp voor thuis bij herfstklachten.

Waar kun je dan aan denken? Bijvoorbeeld:
* koorts,
* oorontstekingen,
* hoesten of verkoudheid,
* diarree,
* kneuzingen en (sport) blessures

Deze en meer acute situaties zijn klachten die vaak erg goed reageren op homeopathie. Tijdens deze workshop leer ik je in 2 x 2 uur de beginselen van homeopathie en hoe je dit zelf goed kunt gebruiken.

Dag 1:
je leert over de theorie:
* hoe werkt homeopathie,
* welke medicijnen worden besproken tijdens deze workshop en vind je in het homeopathische EHBO doosje,
* hoe zet je deze in en op welke manier

Dag 2:
Hoe behandel je nu die typische herfst klachten? Welk medicijn werkt bij welke klacht en waar moet je op letten zodat je de juiste medicatie voorschrijft.

Datum:
Deel 1: 26-9-2020
Deel 2: 03-10-2020

Tijd:
Beide dagen van 10:00-12:00

Locatie:
Homeopathie Praktijk Hornung
Marjon Hornung
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk

Meer informatie:

Kosten:
Prijs voor deze workshop: €27,-.

Bij de workshop is er ook de mogelijkheid om op dag 1 je EHBO doosje te bestellen. Na dag 2 kun je deze dan ook meenemen naar huis zodat je direct aan de slag kunt.
Kosten voor je eigen EHBO-doosje: €45,- (incl. werkboekje).

Aanmelden:
Mail: homeopathie@praktijkhornung.nl