24-9: Lezing Homeopathie en bewustzijn met Jan Hoes - Vereniging Homeopathie Spring naar content

24-9: Lezing Homeopathie en bewustzijn met Jan Hoes

24/09/2020

Lezing Jan HoesJan Hoes is een bekende arts, adviseur, docent en schrijver over homeopathie. Begin van 2018 is zijn nieuwe boek “Homeopathie en Bewustzijn – in het licht van kwantumfysica en evolutie” verschenen.

Op deze avond gaat Jan zijn jarenlange ervaring met ons delen. Over de historie en de filosofie van de homeopathie. Dat de mens bestaat uit stoffelijke moleculen en ook een elektromagnetisch energieveld heeft, zo stelt Jan Hoes, tot 2018 gepraktiseerd als arts voor homeopathie.

In zijn boek brengt hij oude natuurwetten, kwantumfysica en evolutieleer samen om de basisprincipes van homeopathie en de helende werking van homeopathische geneesmiddelen uiteen te zetten. Hij stelt dat het menselijk energieveld als mogelijk uitvloeisel van het kosmisch veld van bewustzijn een scheppende rol en een zelfherstellend vermogen heeft.
Als dat bij ziekte uit balans is, kan het hersteld worden door homeopathische geneesmiddelen, gemaakt van mineralen, planten of dieren.

Ondanks dat er veel tegenstand is tegen de homeopathie (kwakzalverij ??) pleit Jan Hoes voor complementaire inpassing van de homeopathie in onze huidige gezondheidszorg.

Jan Hoes zal uiteenzetten hoe een homeopathisch consult eruit ziet en hoe bij welke ziektes homeopathische medicijnen toegepast kunnen worden. Zo wordt stil gestaan bij de aanpak van de ziekte van Lyme en het Post Vaccinaal Syndroom.

Datum:
Donderdag 24 september

Tijd:
19.30 – 22.00 uur

Locatie:
Zentire – ruimte voor groei
Britta Wartenberg
Americaanseweg 107 D
5964 PA Meterik – Horst aan de Maas Noord Limburg

Kosten:
€ 20,-

Aanmelden:
Graag aanmelden via info@zentire.nl of 06 – 21 620 138

Website:
http://www.zentire.nl/

 

Kaart centreren

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie