22+29-09: Workshop Homeopathie voor Thuisgebruik (Noordwijk zh) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

22+29-09: Workshop Homeopathie voor Thuisgebruik (Noordwijk zh)

22/09/2021

Hoe fijn is het om te leren hoe je op een natuurlijke manier zelf klachten kunt leren behandelen. Zeker nu de herfst er weer aan komt is het ontzettend fijn om meer te kunnen geven dan alleen paracetamol.

En waarom niet homeopathie?
Want de mogelijkheden van homeopathische middelen zijn zo enorm, juist ook op het gebied van eerste hulp voor thuis bij niet ernstige klachten.
Waar kun je dan aan denken? Bijvoorbeeld:
* koorts,
* oorontstekingen,
* hoesten of verkoudheid,
* diarree,
* kneuzingen en (sport) blessures.

Deze en meer acute situaties zijn klachten die vaak erg goed reageren op homeopathie. Tijdens deze live workshop leer ik je in 2 x 2 uur de beginselen van homeopathie en hoe je dit zelf goed kunt gebruiken.

Tijdens dag 1 leer je de theorie:
* hoe werkt homeopathie,
* welke medicijnen worden besproken tijdens deze workshop,
* hoe zet je deze in en op welke manier

Dag 2 worden verschillende klachten besproken en leer de verschillen in deze klachten, waarop je de juiste medicatie voorschrijft.

Data:

Deel 1:
Woensdag 22 september
Deel 2:
Woensdag 29 september

Tijd:

09:30 tot 11:30

Locatie:

Homeopathie Praktijk Hornung,
Nieuwe Zeeweg 82,
2202 HB Noordwijk

Kosten:

€32,00

Bij de workshop is er ook de mogelijkheid om je eigen EHBO doosje te bestellen. Deze kun je op dag 1 bestellen en krijg je op dag 2 mee naar huis, zodat je zelf ook direct aan de slag kunt.

Kosten voor je eigen EHBO-doosje: €45,- (incl. werkboekje).

Aanmelden:

Aanmelden is verplicht en kan via de mail homepathie@praktijkhornung.nl

Website:

praktijkhornung.nl/leefstijlhomeopathie/Workshops.html