21-5: Open dag Academie voor Klassieke Homeopathie (Zwolle) – Vereniging Homeopathie Spring naar content

21-5: Open dag Academie voor Klassieke Homeopathie (Zwolle)

21/05/2021

Open Lesdag Homeopathie AVKHVrijdag 21 mei is er vanaf 14.00 tot 20.00 uur een open lesdag met minicolleges bij de Academie voor Klassieke Homeopathie. Zo kun je proeven aan het homeopathie vak, aan de docenten, de sfeer en hoe wij als team ons beroep uitdragen.

Zoals elke patiënt of cliënt uniek is in haar/zijn klacht of disbalans, zo is ook elke homeopaat uniek in het uitvoeren van het vak.

Je bent van harte welkom.

Datum:

Vrijdag 21 mei

Tijd:

14.00-20.00

Locatie:

Academie voor Klassieke Homeopathie
gebouw van Landstede
Dokterspad 2
8025 AW Zwolle

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden via www.avkh.nl