20 en 27-6: Oriëntatiecursus HVNA (Arnhem) - Vereniging Homeopathie Skip to content

20 en 27-6: Oriëntatiecursus HVNA (Arnhem)

20/06/2020

hvna-oriëntatiedagDeze cursus is bedoeld voor mensen die zich willen oriënteren op een van onze studies en voor toekomstige studenten die op zoek zijn naar de voor hen meest geschikte opleiding in deze disciplines.

De oriëntatiecursus biedt volle collegedag(en) waarop je als student meedraait. Je volgt dan per collegedag vier officiële lesblokken van de hoofdvakken, gegeven door de vakdocenten. Zo maak je uitgebreid kennis met de vakinhoud, de onderwijsmethodiek, de speerpunten en de docenten van onze opleiding:

·         Holistisch denkkader: studenten worden nadrukkelijk holistisch getraind

·         Gedegen medische kennis met eerstelijns vaardigheden

·         Therapeutische vorming: de ontwikkeling als therapeut is geïntegreerd

·         Kwaliteitsonderwijs: de opleiding stelt hoge eisen aan de studenten.

Het is een gecombineerde dag waarop de opleidingen Homeopathie en Natuurgeneeskunde beide aan bod komen.

Kortom, een compleet programma en een mooie gelegenheid om een goed en volledig beeld te krijgen van onze beroepsopleidingen!

Kijk voor meer informatie en aanmelding op: https://www.hvna-opleidingen.nl/praktische-info/kennismaken/

Datum: Zaterdag 20 en 27 juni 2020

Tijd: 10.00 – 17.15 uur

Locatie:

HVNA Opleidingen
‘t Venster
Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem

Kaart in het midden plaatsen