16-5: Cursus Zelf aan de Slag met Homeopathie (Heemstede) - Vereniging Homeopathie Skip to content

16-5: Cursus Zelf aan de Slag met Homeopathie (Heemstede)

16/05/2020

Rhus ToxicodendronBij dagelijkse ongemakken zoals een kleine verwonding, verstuiking, wagenziekte etc. werkt homeopathie vaak heel snel en doeltreffend.

Hoewel het belangrijk is om het juiste middel te kiezen, is een uitgebreide anamnese dan niet nodig. Het is iets dat je zelf kunt leren, ongeacht of je al kennis hebt van homeopathie.

Vooral ouders van jonge kinderen volgen de cursus, maar ook grootouders en anderen die het interessant vinden om over homeopathie te leren.

In de cursus ‘Zelf aan de slag met Homeopathie’ van een hele dag leer je hoe je de keuze maakt tussen de verschillende middelen.

De cursus begint met een algemeen deel over wat homeopathie is, de verschillende EHBO middelen worden besproken en het boek dat je bij de cursus kunt aanschaffen wordt toegelicht. Daarna maken we aan de hand van voorbeelden gezamenlijk een keuze uit de 37 middelen die in de Homeopathische EHBO-kit zitten. Je kan daarna zelf de middelen al toepassen.

De cursus wordt gegeven aan kleine groepen, zodat er voor iedereen tijd is voor vragen.

Datum:
16 mei 2020