15-5: Cursus EHBO voor dieren mbv natuurlijke geneeswijzen - Vereniging Homeopathie Spring naar content

15-5: Cursus EHBO voor dieren mbv natuurlijke geneeswijzen

15/05/2021

Golden Retriever pupNancy Groeneveld (dierenhomeopaat) en Marloes van Harsselaar (veterinair arts) nemen je 2 zaterdagen mee in de wereld van natuurlijke geneeswijzen voor dieren.

De cursus is alleen als een tweedaagse cursus te volgen.

Onderwerpen:

Dag 1: EHBO bij ontstekingen, infecties, wondbehandeling
Dag 2: Huidproblemen, specifieke gedragsproblemen

Na deze dagen:

• heb je iets meer kennis van de achtergrond van klassieke homeopathie bij dieren
  • heb je iets meer kennis van de veterinaire achtergronden van ontstekingen, infecties, wondbehandeling, huidproblemen en enkele specifieke gedragsproblemen
  • leer je enkele homeopathische EHBO middelen kennen
  • ken je enkele tips over huidproblemen en gedragsproblemen bij dieren
  • heb je gezien hoe veelvoorkomende klachten als een gekneusde poot, slijtage van de gewrichten en huidproblemen veterinair gezien behandeld zouden worden en wat je daarin met natuurgeneeskunde of klassieke homeopathie zou kunnen doen.
  • weet je wanneer je natuurgeneeskundige of homeopathische middelen juist níet kunt gebruiken.

Locatie:

HVNA
Gebouw ’t Venster
Thomas a Kempislaan 82
6822 LS Arnhem.

Deze cursus is tevens als webinar online te volgen.

Data en tijd:

Zaterdagen 15 en 29 mei 2021 (de dagen zijn niet afzonderlijk te volgen) van 10:00-17:00 uur

Kosten:

€ 125,– voor twee dagen. Je ontvangt een factuur per mail. Bij aanmelding vóór 15 april betaal je € 110,-.

Aanmelden:

Aanmelden kan via het inschrijfformulier onderaan de volgende pagina:

www.hvna-opleidingen.nl/homeopathie/nascholing