12-6: cursus EHBO met Homeopathie - Vereniging Homeopathie Spring naar content

12-6: cursus EHBO met Homeopathie

12/06/2021

Wil je iets nieuws leren waar je echt wat aan hebt als (groot)ouder of voor jezelf? Doe dan mee met de cursus EHBO met homeopathie!
In twee middagen leer je de basis van homeopathie en hoe je een passend middel kunt zoeken bij een acute klacht, zoals (buik)griep, verkoudheid, wagenziekte of insectenbeten.
We gaan ook oefenen met eigen inbreng en vragen.

Een handige set met 37 homeopathische middelen, een flesje “homeopathische jodium” (hypericum en calendula tinctuur) en een handboekje zijn bij de prijs inbegrepen.

DATUM:

12 en 26 juni 2021

TIJD:

LOCATIE:

Zelfrijzend Homeopathie
Slotlaan 66, tweede verdieping
3701 GN Zeist

KOSTEN:

€ 135,00 inclusief een handige set met 37 homeopathische middelen en een flesje “homeopathische jodium”.

WEBSITE:

AANMELDEN:

Aanmelden is verplicht en kan via: telefoon nr. 06-12 48 07 67 of per mail elke@zelfrijzend.nl