18-7: Online workshop Homeopathie voor de Zomer - Vereniging Homeopathie Skip to content

18-7: Online workshop Homeopathie voor de Zomer

18/07/2020

Workshop Homeopathie voor in de zomerDe mogelijkheden van homeopathische middelen zijn enorm, ook op het gebied van eerste hulp bij zomerkwaaltjes, zowel thuis als op reis.

Waar kun je dan aan denken?

Bijvoorbeeld:

• koorts,
  • oorontstekingen,
  • diarree en/of voedselvergiftiging,
  • verbrandingen,
  • kneuzingen en (sport)blessures
  • reisziekte

Dit zijn acute situaties die vaak erg goed reageren op homeopathie. Genezing gaat meestal ook verrassend snel. En dat wil ik graag met jullie delen!

Ik organiseer daarom de online workshop “Homeopathie voor de Zomer” zodat je na afloop zelf homeopathie kunt toepassen bij ongelukjes, verwondingen, reisziekte, steken en beten, verbranding, sportblessures en meer.

Zaterdag 11 juli 2020

10.00-11.30 uur

Kosten voor deze online workshop: €27,-

Aanmelden
Aanmelden kan via https://homeopathie-praktijk-hornung.webinargeek.com/homeopathie-voor-in-de-zomer

Homeopathie Praktijk Hornung, Marjon Hornung

homeopathie@praktijkhornung.nl

Na afloop van de cursus kun je een eigen EHBO-doosje met 37 middelen aanschaffen (€45,- voor het doosje en werkboekje, exclusief verzendkosten).