10-10: Herfstmarkt bij Hortus Alkmaar - Vereniging Homeopathie Spring naar content

10-10: Herfstmarkt bij Hortus Alkmaar

10/10/2021

Herfstmarkt bij Hortus AlkmaarOp zondag 10 oktober a.s. houdt de Hortus Alkmaar weer zijn jaarlijkse herfstmarkt als afsluiting van het seizoen. In de herfst maakt de natuur zich op voor de winter en dat doen wij mensen eigenlijk ook.

Er is die dag een leuke markt waar van alles te koop  is, om het behaaglijk en gezellig te maken. Denk aan vilten sjaals, kussens, wol, wijn, meel en kruidenkoekmix. Ook zijn er biologische producten, zoals pompoenen, planten, zaden, honing en wijn te verkrijgen. Er zijn kraampjes met geitenkaas, zeewierproducten, natuurlijke huidverzorging, schoonmaakartikelen en allerlei leuke cadeautjes, zoals geurpotjes, sieraden en keramiek.
Daarnaast zijn er gratis rondleidingen en kinderactiviteiten.

Datum:

Zondag 10 oktober 2021