Word lid van de Vereniging Homeopathie!

Met een lidmaatschap steun je het werk van de Vereniging Homeopathie. Dat is nu harder nodig dan ooit, omdat door regelgeving steeds minder over homeopathie geschreven mag worden en er hierdoor steeds meer homeopathische middelen uit de winkels verdwijnen.

Dankzij je bijdrage kunnen wij:

• informatie verstrekken over homeopathie
  • publiekscampagnes voeren
  • in overleg treden met overheid en verzekeraars
  • investeren in wetenschappelijk onderzoek

en heel veel andere acties inzetten om te bewerkstelligen dat de homeopathie een volwaardige positie in het Nederlandse zorgstelsel krijgt.

• Korting op je zorgverzekering (in het najaar meer informatie hierover)
  • Korting op producten en diensten in vele webshops
  • 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
  • Als welkomstcadeau: Een Rescue Eerste Hulp pakket t.w.v. € 18,90,- bestaande uit:
    ► Een tube Bach Rescue Cream 30 g
    ► Een handig pleisterblikje gevuld met pleisters.

Rescue Cream met natuurlijke ingrediënten verzacht en herstelt de huid na te lang zonnebaden, insectenbeten of een ongelukje bij sport en spel, biedt snelle verlichting bij o.a. jeukende uitslag en eczeem en helpt bij huidproblemen ten gevolge van stress.

Rescue-eerste-hulp-pakket.jpg

Bekijk hier alle ledenvoordelen >

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 39,95 per kalenderjaar en is tot wederopzegging.

Indien je nu lid wordt tot 1 januari 2019, ben je de laatste maanden van 2017 gratis lid!

Word nu lid: