Vraag hier je gratis tijm- en kamillezaadjes aan!

Kaart met zaadzakjes-2.jpg

Homeopathie is een geneeswijze waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam op natuurlijke wijze geprikkeld en geactiveerd wordt.

Tijm en Kamille zijn twee kruiden die in de homeopathie veel worden toegepast. Je kunt ze bij diverse kwalen gebruiken.

Voor iedereen die interesse heeft in de natuur heeft de Vereniging Homeopathie een kaart laten maken met een zakje tijm- en een zakje kamillezaad. Zo kun je je eigen tijm en kamille kweken!

Op de kaart en op onze website kun je ook lezen hoe je tijm en kamille kunt toepassen bij bepaalde kwaaltjes.

Je kunt de kaart met zaadjes nu gratis aanvragen!*

* zolang de voorraad strekt, maximaal één kaart per adres.
  De kaart met zaadjes wordt alleen binnen Nederland verzonden.

Door de kaart aan te vragen ga je akkoord met het toesturen van de maandelijkse nieuwsbrief van de Vereniging Homeopathie. Je kunt je hiervoor op ieder moment weer afmelden.

Ja, ik wil graag de gratis tijm- en kamillezaadjes ontvangen!

* verplicht in te vullen

De Vereniging Homeopathie zet zich in voor een betere positie van de homeopathie in Nederland. Door regelgeving mag steeds minder over homeopathie geschreven worden. Hierdoor verdwijnen steeds meer homeopathische middelen uit de winkels.

Dankzij onze leden kan de Vereniging Homeopathie:
• informatie verschaffen over homeopathie,
• publiekscampagnes voeren,
• in overleg treden met politiek en verzekeraars,
• investeren in wetenschappelijk onderzoek,
en heel veel andere acties inzetten.

Als lid ontvang je:Rescue-eerste-hulp-pakket-140x105.jpg
• Korting op de Gezond Leven zorgverzekering
• Korting op producten en diensten in vele webshops
• 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
• Als welkomstcadeau: een Rescue Eerste Hulppakket t.w.v. € 18,90, bestaande uit:

► Bach Rescue Cream 30g.
► Een handig pleisterblikje gevuld met pleisters

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 39,95 per kalenderjaar en is tot wederopzegging.

Indien je nu lid wordt tot 1 januari 2019, ben je de laatste maanden van 2017 gratis lid!