Vraag nu een gratis Homeopathie Magazine aan!

Homeopathie Magazine (HM) is hét lifestyle magazine voor mensen met een bewuste levensstijl. In iedere uitgave vind je prachtige interviews met homeopaten en patiënten, informatie over homeopathie en gezondheid, interessante achtergrondartikelen, nieuws over ontwikkelingen in de politiek en zorg, boekentips, voedingsadviezen en boeiende columns. Kortom, HM gaat over homeopathie en gezond leven.cover_hm3-2017.jpg

Als lid van de Vereniging Homeopathie ontvang je HM 4x per jaar.

Je kunt de HM nu gratis aanvragen!*

* zolang de voorraad strekt, maximaal één HM per adres en verzending alleen binnen Nederland.

Door de HM aan te vragen ga je akkoord met het toesturen van de maandelijkse nieuwsbrief van de Vereniging Homeopathie. Je kunt je hiervoor op ieder moment weer afmelden.

Ja, ik wil graag een gratis HM ontvangen!

* verplicht in te vullen

De Vereniging Homeopathie zet zich in voor een betere positie van de homeopathie in Nederland. Door regelgeving mag steeds minder over homeopathie geschreven worden. Hierdoor verdwijnen steeds meer homeopathische middelen uit de winkels.

Dankzij onze leden kan de Vereniging Homeopathie:
• informatie verschaffen over homeopathie,
• publiekscampagnes voeren,
• in overleg treden met politiek en verzekeraars,
• investeren in wetenschappelijk onderzoek,
en heel veel andere acties inzetten.

Als lid ontvang je:Rescue-eerste-hulp-pakket-140x105.jpg
• Korting op je zorgverzekering
• Korting op producten en diensten in vele webshops
• 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
• Als welkomstcadeau: een Rescue Eerste Hulppakket t.w.v. € 18,90, bestaande uit:

► Bach Rescue Cream 30g.
► Een handig pleisterblikje gevuld met pleisters

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 39,95 per kalenderjaar en is tot wederopzegging.

Indien je nu lid wordt tot 1 januari 2019, ben je de laatste maanden van 2017 gratis lid!