26-9: Lezing: ‘Gezond ouder worden?' (Amsterdam)

26-9: Lezing: ‘Gezond ouder worden?' (Amsterdam)

Op dinsdag 26 september van 14:00 tot 15:30 uur geeft Klassiek homeopaat Nathalie Parmentier een lezing met als thema: ‘Gezond ouder worden?  Atherosclerose, Hart en bloedvaten ziektes, Diabetes, Alzheimer en Parkinson helpen voorkomen of behandelen met homeopathie, leefwijze en voeding adviezen’ in Amsterdam. Van 11:00 tot 12:30 uur wordt dezelfde lezing gegeven in het Frans.

De onderwerpen die tijdens de lezing aan bod komen zijn:
We worden steeds ouder maar het is ook belangrijk om zo gezond mogelijk te blijven op oudere leeftijd. Dat moet u nu al voorbereiden. Welke factoren dragen bij aan het ontstaan van atherosclerose, hart en bloedvaten ziektes, diabetes, of ziektes zoals Alzheimer en Parkinson? Hoe kan ik ze helpen voorkomen of behandelen met gezonde leefstijl en voeding? Welke homeopathische middelen kunnen daarmee helpen?

Graag van tevoren aanmelden! Max 8 deelnemers - kosten € 15,-
Bent u verhinderd op 26 september maar wilt u meer daarover weten? Maak dan een afspraak  voor een gratis kennismakingsgesprek of een consult!

De lezingen zijn bedoelt voor mensen die meer willen weten over de mogelijkheden van een behandeling met homeopathie en voeding supplementen. Bent u zelf therapeut? Neem aub contact op voor een aparte afspraak.

Informatie:

  • Dag: 26 september, 2017 Begintijd: 14:00 Eindtijd: 15:30 Prijs: €15.00

Organisatie gegevens: