17-10: Lezing: ‘Burn-Out, (winter)Depressie, RSI klachten, Slaapstoornissen' (Amsterdam)

17-10: Lezing: ‘Burn-Out, (winter)Depressie, RSI klachten, Slaapstoornissen' (Amsterdam)

Op dinsdag 17 oktober van 14:00 tot 15:30 uur geeft Klassiek homeopaat Nathalie Parmentier een lezing met als thema: ‘Burn-Out, (winter) Depressie, RSI klachten, Slaapstoornissen : voorkomen of genezen met Homeopathie, gezonde voeding en voedingssupplementen’ in Amsterdam. Van 11:00 tot 12:30 uur wordt dezelfde lezing gegeven in het Frans.

De onderwerpen die tijdens de lezing aan bod komen zijn:
Wist u dat Homeopathie, gezonde voeding en als nodig supplementen ook goed kunnen helpen bij somberheid, (winter)depressie, burn-out, slaapstoornissen en RSI klachten?
Het is belangrijk om de onderliggende oorzaken en emoties te begrijpen om een goed werkend homeopathisch middel voor te schrijven, maar als dat eenmaal gevonden is kan het soms heel snel helpen! Gezonde voeding en eventueel voedingssupplementen zijn van belang voor een goede aanmaak van hormonen die een rol spelen in deze aandoeningen. Bij burn-out bijvoorbeeld helpt een homeopathische behandeling om de hormoon productie weer in balans te brengen.
Aan de hand van een paar voorbeelden zal ik uitleggen hoe een behandeling gebeurt. Meerdere patiënten zijn uitstekend geholpen door mijn behandeling, zijn gestopt met medicijnen en antidepressiva in overleg met hun arts, en hebben hun normale leven weer kunnen oppakken!

Graag van tevoren aanmelden! Max 8 deelnemers - kosten € 15,-
Bent u verhinderd op 17 oktober maar wilt u meer daarover weten? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of een consult!

De lezingen zijn bedoelt voor mensen die meer willen weten over de mogelijkheden van een behandeling met homeopathie en voeding supplementen. Bent u zelf therapeut? Neem aub contact op voor een aparte afspraak.

Informatie:

  • Dag: 17 oktober, 2017 Begintijd: 14:00 Eindtijd: 15:30 Prijs: €15.00

Organisatie gegevens: